Ledige stillinger

Bjælke 710

Aktuelle ledige stillinger.

Produktionsleder,

OK Snacks A/S

OK Snacks A/S Der er fortsat vækst hos OK Snacks A/S, og virksomheden står for en udvidelse af produktporteføljen. Derfor skal vi nu hjælpe dem med at finde en Produktionsledert, som har viljen til at skabe successer.

Læs mere om stillingen HER

Kvalitetsspecialist, 

OK Snacks A/S

STILLINGEN ER BESAT

OK Snacks A/S gennemlever kontinuerlig vækst og står for at skulle implementere en række nye tiltag samt en udvidet produktportefølje. Derfor skal vi nu hjælpe dem med at finde en rådgivende kvalitetsspecialist, som er indstillet på at udvikle sine kompetencer i jobbet.

Logistikelev,

OK Snacks A/S

STILLINGEN ER BESAT

Nu har du mulighed for at kombinere teori med praktiske erfaringer, og samtidigt få dig en god uddannelse med gode fremtidsmuligheder, idet vi søger en engageret og initiativrig Logisitkelev for OK Snacks A/S i Ejstrupholm.

Du bliver en del af et velfungerende team, som består af erfarne og kompetente kolleger, der er gode til at abejde sammen i en til tider travl hverdag.

Lagerleder,

OK Snacks A/S

STILLINGEN ER BESAT

OK Snacks A/S i Ejstrupholm, har bedt os hjælpe dem med at finde en dygtig og engageret leder af lageret. Du får ansvaret for leverancer til kunder i mere end 20 lande, og du får en masse gode kolleger og medarbejdere til at hjælpe dig med at løse opgaverne.

 

Project Manager til offshore industrien. Domicil: Århus

Vi har fået til opgave at hjælpe Johnson Controls - Marine & Navy, med at finde en dygtig projektleder. Du er Ingeniør (M.sc, B.sc) og har flere års erfaring med projektledelse.

Du må meget gerne have erfaring med HVAC&R, men frem for alt, så brænder du får at bære et projekt hele vejen fra underskrift af projektet, og til aflevering hos kunden.

Bemærk: Engelsk er koncernsproget, og det kræves derfor at du taler engelsk på højt tekninsk niveau.

Læs hele stillingsopslaget (på engelsk) HER

Se stillingsopslaget som pdf fil (på engelsk) HER

Kontakt John Pagaard for mere information på tlf. +45 20 90 49 70, eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Human Factories søger engagerede freelance konsulenter.

Har du lyst til at være med til at udvikle landets bedste HR konsulenthus? (*)
Er du indstillet på at udvikle dig selv både fagligt og personligt?
Kan du lide at omgås andre mennesker?
Vil du bringe din menneskelige faktor i spil?

Vi søger engagerede og passionerede freelancekonsulenter over hele landet, der vil medvirke til at styrke og udvikle Human Factories' position. Læs mere HER 

(*) vi synes selvfølgelig selv, at Human Factories er bedst.

Maskinkonstruktører/ projektledere til opbygning af maskiner.

Har du erfaring med mekanisk konstruktion, og er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende? Har du det der skal til for at arbejde for nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Kontakt John Pagaard for mere information på tlf. 20 90 49 70, eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

NDT Inspektører

For vores kunde, som er en certificeret og akkrediteret kontrolvirksomhed, søger vi flere NDT Inspektører, Level 2 certificerede.

Kontakt John Pagaard for mere information på tlf. 20 90 49 70, eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Smede med svejsecertifikat søges.

Er du udlært smed, og har du svejsecertifikat MAG136?, så skynd dig at kontakte os.
Flere af vore kunder forventer større ordretilgang, og søger derfor dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Kontakt John Pagaard for mere information på tlf. 20 90 49 70 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi har allerede fundet de helt rigtige personer til disse stillinger:

Administrativ medarbejder med lyst til at rejse.

Har du lyst til at have et anderledes udfordrende administrativt job med rejseaktivitet? Har du erfaring med lønadministration, tilbudsskrivning og kundekontakt? På vegne af vores kunde tilbyder vi en aldeles spændende stilling i en fremgangsrig virksomhed, hvor du kommer til at arbejde både i Danmark og i Tyskland.

Denne stilling er besat

Teknisk Tegner eller Bygningskonstruktør til dansk/tysk virksomhed. Arbejdssted: Rostock.

Vores kunde, som er en dansk beton- og byggevirksomhed med afdelinger i Danmark og Tyskland, har fået rigtig travlt, og de forventer en fortsat vækst i de kommende år. Derfor søger de en Teknisk Tegner, der har lyst til at arbejde i en virksomhed med internationalt perspektiv. Du vil få base i Rostock, hvor der er flere danske kolleger, som har deres gang på betonelementfabrikken.

Denne stilling er besat

Beregner til dansk/tysk virksomhed. Arbejdssted: Rostock.

Vores kunde, som er en dansk beton- og byggevirksomhed med afdelinger i Danmark og Tyskland, har fået rigtig travlt, og de forventer en fortsat vækst i de kommende år. Derfor søger de en beregner, der har lyst til at arbejde i en virksomhed med internationalt perspektiv. Du vil få base i Rostock, hvor der er flere danske kolleger, som har deres gang på betonelementfabrikken.

Denne stilling er besatHvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os