Produktionsleder

Vi skal hjælpe OK Snacks A/S med at finde en

Produktionsleder, som har viljen til at skabe succeser!

OK Snacks A/S gennemlever kontinuerlig vækst og står for at skulle implementere en række nye tiltag, herunder en udvidelse af vores produktportefølje. Derfor søger vi nu en Produktionsleder, med erfaring fra fødevareproduktion, herunder bage processer.

Som vores nye Produktionsleder vil du blandt andet få ansvaret for implementeringen af en helt ny produktionslinje, hvor vi skal fremstille Tortillachips.
Fremstillingsprocessen indeholder bl.a. bagning, fritering, krydring, køling samt pakning af Tortillachipsene.
For at du skal få succes i hverdagen og i jobbet, er det vigtigt at du har et godt kendskab til ovenstående processer. Det er ligeledes vigtigt, at du trives med en travl og varieret arbejdsdag, hvor der lægges vægt på et højt tempo og præcision i arbejdet.

Dine ansvarsområder og opgaver

Med reference til Fabrikschefen, skal du:

  • Medvirke ved implementering af vores nye produktionsanlæg, som skal være "up and running" i løbet af marts måned 2018.
  • Medvirke ved inputs i forbindelse med installation af produktionsanlægget.
  • Medvirke til løsninger af opgaver i tæt dialog med andre afdelinger i organisationen.
  • Medvirke ved implementering af kundekrav, standarder og lovgivningskrav med en løsningsorienteret og praktisk tilgang.
  • Lede medarbejderne ved den nye produktionslinje.
  • Deltage i interne- og eksterne audits.

produktion 1

Om dig

Det er vigtigt, at du tager ansvar og brænder for dine opgaver, ligesom du kendetegnes ved at være systematisk, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere. Du er selvstændig og fleksibel samt udadvendt og med et godt humør – og så har du lyst og vilje til at blive rigtig dygtig til dit arbejde.

Du har en naturlig og synlig tilgang til ledelse, og du forstår hvad der skal til for at hjælpe dine medarbejdere med at fremstille verdens bedste produkter.
Det er vigtigt at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, da der arbejdes på treholdsskift, og det er til tider nødvendigt at du som Produktionsleder er synlig på alle tre skift.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet. Du kan eksempelvis være udlært Industribager, Produktions- eller procesteknolog med en solid fødevarebaggrund eller måske har du været produktionsansvarlig i en fødevarevirksomhed, men vigtigst af alt, så har du erfaring med fødevarefremstilling, og meget gerne via bage processer.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi har en uformel omgangstone og en organisation der er præget af at der er højt til loftet, og kort vej til beslutningstagerne. Vi har en sund kultur, gode ansættelsesforhold og attraktive personalegoder.

OK Snacks A/S er en virksomhed i vækst, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, hvis du selv viser initiativ og tager ansvar.

Samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende en motiveret ansøgning og et opdateret CV til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skriv "Produktionsleder" i emnefeltet.

Du er velkommen til at ringe til John Pagaard på tlf. 20 90 49 70, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om OK Snacks - høj kvalitet, komplet udvalg og masser af lækker smag

OK Snacks A/S ligger i Ejstrupholm, og er blandt verdens førende producenter af knasende sprøde flæskesvær. Samtidigt tilbyder vi et komplementært kvalitetssortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og Tex-Mex varianter. Både i form af egne mærker og som private label-produktion.

Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som vi producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter.

Vi eksporterer til mere end 20 forskellige lande, og vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og de nyeste teknologier

Læs mere om OK Snacks A/S på www.ok-snacks.dk

LOGO

OK Snacks A/S
Holmevej 6
DK_7361 Ejstrupholm

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os