Human Factories søger Freelance-konsulenter

RessourceFactorySupplyFactoryJobFactoryOurFactory

Kan du tænke ud af boksen, og har du hjertet på rette sted?

I løbet af de kommende måneder udvider vi aktiviteterne i Human Factories, og vi får derfor brug for at tilknytte flere dygtige freelance-konsulenter i hele Danmark, som synes at den menneskelige faktor er vigtig.

Som freelance-konsulent i Human Factories får du mulighed for at skabe dig et arbejdsliv og en karriere, hvor du selv får stor indflydelse på din hverdag, både hvad angår arbejdstid og arbejdssted. Herudover får du medindflydelse på hvilke typer opgaver, du kan komme til at udføre.

Vi søger:

 

 

ud af boks

Salgs- og Markedskonsulenter, der har lyst, vilje og evne til at medvirke til at udbrede kendskabet til Human Factories og præsentere vores virksomhed og koncepter for virksomheder i hele Danmark.

Vi tilbyder blandt andet:

red-spot-favi Spændende muligheder i en virksomhed, hvor vi har stort fokus på mennesker    og de menneskelige faktorer - også hos vore egne medarbejdere

red-spot-favi Mulighed for at medvirke til at udvikle og udvide en nytænkende virksomhed

red-spot-favi Faglig og personlig udvikling

red-spot-favi Stor indflydelse på dit eget arbejdsliv

red-spot-favi Attraktive faglige og personlige udviklingsmuligheder

red-spot-favi Mulighed for fastansættelse, når opgavemængden berettiger det

red-spot-faviForskellige arrangementer, der øger trivsel og arbejdsglæde

Læs og download stillingsopslaget ved at klikke på nedenstående link:

Salgs- og Markedskonsulenter

Det vigtigste redskab i jobbet som konsulent i Human Factories, er dig selv og din vilje til at gøre en forskel for andre mennesker, ved at bringe din egen menneskelige faktor i spil. Derudover har vi i en række koncepter, som sammen med menneskerne i virksomheden, udgør fundamentet i Human Factories.

Ansøgning og yderligere information

 

Du er velkommen til at kontakte John Pagaard på tlf. +45 20 90 49 70, hvis du vil høre mere om de muligheder vi tilbyder, om vores nytænkende koncepter og om Human Factories.

Send din ansøgning og dit CV til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og skriv ”Freelance” i emnefeltet.

Vi vurderer ansøgninger løbende.

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os