Powerjobsøgerne

Til reception hos Powerjobsøgerne i hovedstaden.

Fredag den 03.oktober besøgte jeg Powerjobsøgerne i hovedstaden, for at medvirke ved indvielsen af deres nye lokaler i Rødovre.

Samtidigt markerede de at de nu har fået mulighed for at ansætte et sekretariat, nemlig Malene Gregaard Wilsly, der i øvrigt stiftede Powerjovsøgerne i 2010.

Powerjobsøgerne er en non-profit organisation, hvor medlemmerne hjælper hinanden med at komme i arbejde, og således kan man jo sige, at det er en organisation, hvis altoverskyggende formål er, at nedlægge sig selv.

Jeg har haft fornøjelsen at møde Powerjobsøgerne ved flere lejligheder, hvor jeg har holdt oplæg for dem i de forskellige afdelinger landet over, og jeg har været begejstret over den energi og enstusiasme der bliver lagt for dagen.

Receptionen i Rødovre var i en hyggelig og afslappet atmosfære, og der var besøgende medlemmer, virksomhedsrepræsentanter og jobcenterchef og -medarbejdere.

Borgmester Erik Nielsen klippede den grønne snor til de nye lokaler, som i øvrigt er dejlige, lyse og venlige med mange gode faciliteter.

På vegne af Human Factories, ønsker jeg tillykke med de nye omgivelser og med sekretariatet, samtidigt med at jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.

John Pagaard

På billedet ses et udsnit af de besøgende foran bygningen.
På trappen ses Powerjobsøgere, sekretariatsleder Malene Gregaard Wilsly og Borgmester Erik Jensen
.

PJS

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os