Historie

Bjælke 710

Lidt baggrund.

Visionen om at etablere en virksomhed, der manøvrerer i feltet omkring mennesker og deres arbejdsliv, opstod fordi jeg ville bygge en virksomhed op omkring de ting jeg har erfaring med, og som jeg har haft succes med. Det giver jo god mening - ikk'?

Min erfaring med ledelse og lederskab, HR, rekruttering, personaleløsninger, karriererådgivning osv., strækker sig over mange år, så det tog en del tid at få nedskrevet mine erfaringer og herefter at få udviklet og beskrevet rammerne for de koncepter og forretningsområder jeg ønskede virksomheden skulle beskæftige sig med. Det var i højeste grad en spændende rejse.

Den 20.august 2013, kunne jeg så stifte selskabet, og så kommer den spændende del af hele processen, hvor det vigtigste spørgsmål af alle er: "Mon andre også synes at det her er en god idé - Altså udover dem jeg har brugt som sparringspartnere i udviklingsfasen"?

Flaget2

Hvorfor navnet, Human Factories?

At give sine idéer et navn, er en af de store udfordringer, når man er i udviklingsfasen. Da jeg skulle finde på et navn til virksomheden, var jeg igennem en lang proces, hvor der blev sat mange gule sedler på min whiteboard, og luftet rigtigt mange tanker og idéer med sparringspartnere, familie og venner, og efterhånden blev der fravalgt ned til et par ganske få valgmuligheder. Men jeg var alligevel ikke helt tilfreds.

Jeg vidste på det tidspunkt ganske klart, at virksomheden skal arbejde med mennesker og arbejdsliv, og at jeg som noget nyt i denne branche, vil lægge vore faciliteter i erhvervs- og industriområder, men jeg havde fortsat ikke "knækket koden" til et navn, jeg var rigtig glad for.

En sommerdag, sad jeg på bænken udenfor vores kontor og nød det gode vejr og en kop kaffe, mens jeg kiggede på omgivelserne: De grønne arealer, den lille hyggelige dam og motorvejen lige ved siden af.

På et tidspunkt, kiggede jeg på bygningerne, som også rummer en fabrik, der producerer hus-vindmøller, og jeg tænkte:  "Mennesker og fabrikker........vi bosætter os i erhvervs- og industriområder, vi arbejder med mennesker og vi baserer alt på den menneskelige faktor - virksomheden skal naturligvis hedde Human Factories"

Det kom pludseligt og naturligt, og "lå godt i maven".

Heldigvis har jeg fået god feedback på valget sidenhen, og jeg glæder mig over det.
 
John Pagaard
Grundlægger og direktør

 

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os