The Human Factor

RessourceFactorySupplyFactoryJobFactoryOurFactory

BASED ON THE HUMAN FACTOR - MERE END BARE ET SLOGAN

Den menneskelige faktor er vigtig og ofte altafgørende for succes i forholdet mellem den ansatte og arbejdsgiveren.

Når en virksomhed skal ansætte en ny medarbejder, tages der ofte udgangspunkt i kandidatens faglige kompetencer, men når samarbejdet begynder at halte, eller der skal reduceres i styrken, er det ofte de personlige kompetencer, der gør udslaget.

Det er også den menneskelige faktor, der sætter standarden for samarbejdet i hverdagen, for den service og kvalitet kunden oplever, og ikke mindst for kulturen og dermed det image, virksomheden kendes ved af andre. Så meget desto mere er det vigtigt at tage den menneskelige faktor i betragtning - både i rekrutteringsfasen og i fastholdelsesprocessen.

Human Factories tager den menneskelige faktor alvorligt – både i rekrutteringsfasen og i rådgivningen af virksomheder, der ønsker at fastholde gode medarbejdere.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores Human Factor tankesæt.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os