Resource-Factory

RessourceFactory 

Fokus på de vigtigste ressourcer - både nu og i fremtiden.

Der er travlhed i mange virksomheder i øjeblikket, og i en tid hvor forandringer er den mest stabile faktor i erhvervslivet, er evnen til hurtig omstilling samt evnen til at tiltrække og ansætte nye kvalificerede medarbejdere, parametre man er nødt til at tage højde for. 

Maend under lup 2Når det drejer sig om at styrke virksomhedens resultater ved at fokusere på de vigtigste ressourcer, tilbyder vi forskellige effektive og kundetilpassede løsninger indenfor rekruttering, search, sammensætning af specialist team, In-House HR samt Motivation & Performance.

Kommer du i en situation, hvor du er nødt til at tage afsked med en eller flere medarbejdere, tilbyder vi desuden markedets mest fleksible og effektive outplacement løsninger. Det er et væsentligt område, hvor du har mulighed for at differentiere dig i forhold til at være en attraktiv arbejdsplads.

Som altid, tilpasser vi vore ydelser til din virksomheds behov, og designer løsningerne sammen med dig!

Brug menuen til højre for at læse mere.

Kontakt os for en nærmere dialog.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os