In-House HR

RessourceFactory 

En HR medarbejder, der forstår din virksomhed.

Vi forstår at alle virksomheder har forskellige behov for HR, så vi tager det som en selvfølge, at vi kan tilbyde fleksible løsninger på HR området også. Når din virksomhed har varierende HR behov, kan vi tilbyde en In-House model, hvor I får tilknyttet en kvalificeret HR medarbejder, der udføre jeres HR opgaver i et nærmere defineret omfang.

Moede 2Som altd vil vi starte med at tage en dialog med dig om din virksomhed og jeres reelle behov, således at det bliver den helt rigtige Human Factories konsulent, der løser opgaverne sammen med jer. En In-House HR medarbejder, tager sine erfaringer fra lignende opgaver med sig i løsningen af opgaven og tager beslutninger i overensstemmelse med din virksomheds bestående kultur og regelsæt. Via Human Factories får du en HR medarbejder, der både udøver HR og bidrager til udviklingen.

Eksempler på mulige opgaver vi kan varetage:

red-spot-favi Udarbejde ansættelseskontrakter

red-spot-favi Deltage ved ansættelsessamtaler

red-spot-favi Udarbejde og fremstille personalehåndbøger

red-spot-favi Udarbejde og fremstille uddannelsesplaner

red-spot-favi Personaleadministration

red-spot-favi Ad hoc opgaver.

Dine fordele

Du får en professionel HR medarbejder fra dag 1, og dermed kan du fokusere på virksomhedens drift og resultater, mens vi tager os af HR. Vi tilbyder altid at vi i samarbejde med dig kan justere opgaverne løbende undervejs, hvis behovet stiger eller falder. Desuden tilbyder vi en løbende afrapportering i det omfang du ønsker det. En In-House HR aftale kan opsiges med kort varsel.

Kontakt os for at få mere information.

Mailikon med HFlogo thin line 2

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os