Outplacement

RessourceFactory 

En værdig og ordentlig afslutning resulterer ofte i en positiv ny start

Det giver respekt og anerkendelse, når en virksomhed hjælper opsagte medarbejdere videre i karrieren, og det styrker virksomhedens image både udadtil, men fremfor alt indadtil. 

dialog 2

Via et effektiv og individuelt tilpasset Outplacement program, vil du opleve at det at hjælpe en opsagt kollega/medarbejder videre i sin karriere på en god og udbytterig måde, ikke blot giver respekt og anderkendelse fra andre, men du oplever også at den opsagte medarbejder vil respektere dig for det, og de tilbageværende medarbejdere vil fortsat bevare glæden over at være ansat i din virksomhed.

Når et menneske pludselig skal søge efter nye muligheder, kan reaktionen være meget forskellig. Det er en svær omstillingsproces at skulle sige farvel til det faste holdepunkt, et job ofte er i livet. Derfor er det vigtigt at håndtere omstillingsprocessen ordentligt, og forløbet har stor betydning for hvor hurtigt og succesfuldt, medarbejderen kommer i arbejde igen.

Vores Outplacement program har fokus på både afslutning, omstilling og den nye start.

Vi tilbyder at hjælpe medarbejderen på en ordentlig, målrettet og omsorgsfuld måde, hvor der er fokus på at skabe resultater for den opsagte medarbejder, således at programmet:

red-spot-favi Styrker den opsagte medarbejders fremtidsmuligheder.

red-spot-favi Er til glæde for de tilbageværende kolleger, der oplever, at deres kollega bliver hjulpet af virksomheden i en svær situation.

red-spot-favi Er til glæde for virksomheden, der - udover at fastholde sit image - også oplever at afskeden sker med ordentlighed og omtanke.

Vi starter altid med en dialog med virksomhedens leder og den opsagte medarbejder, så vi får indsigt i jeres situation og ønsker. Det sikrer, at vi er i stand til at tilbyde et hensigtsmæssigt og effektivt program, der bliver skræddersyet til den opsagte medarbejder indenfor de rammer, der er udstukket af virksomheden.

Kontakt os for at få mere information om vores fleksible Outplacement koncept.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er vi?

Human Factories fokuserer på den menneskelige faktor, fordi det giver de bedste resultater. Både for mennesker og for virksomheder.

Vores services omfatter både tilbud til virksomheder, til jobsøgende, til mennesker i beskæftigelse samt til opsagte medarbejdere.

Kort sagt: vi beskæftiger os med mennesker og job 360 grader.

Læs mere om os her.

Stillinger

Kontaktoplysninger:

 Røde Banke 77
7000 Fredericia

 +45 20 90 49 70

 [email protected]

Kontakt os